ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ

Μέσα στα σχέδια του Θεού δεν είναι η μοναξιά...

ούτε η ζωή χωρίς φίλους...

Ελάτε μαζί μας στον κόσμο του ΜΑΖΙ ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ για να βαδίσουμε μαζί, να χαρούμε μαζί και να αντιμετωπίσουμε μαζί όλα τα δύσκολα. Με έναν άλλο τρόπο σκέψης, σε μια άλλη διάσταση για να ζήσουμε το θαύμα.

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

ΤΙ ΝΕΡΟ ΠΙΝΟΥΜΕ; ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΡΩΣΤΟΙ!

Πολλά λέγονται για τους ψεκασμούς και τα συμπτώματα Αλτσχάιμερ καθώς και για ζαλάδες, πονοκεφάλους, ημικρανίες κόπωση, λήθαργο κλπ.
Σκέφθηκε κανείς μας ότι για περισσότερα συμπτώματα απ' ό,τι νομίζουμε μπορεί να ευθύνεται και το νερό; Όταν μέσα σε αυτό περιέχονται αντικαταθληπτικά (που με το νερό τα πίνουν μικρά παιδιά), ορμόνες φύλλου (ποιός το καθορίζει αυτό και πώς;) και άλλα φάρμακα τα οποία μπαίνουν πλέον ανεξέλεγκτα στον οργανισμό μας, τότε πού θα φτάσουμε;
Ο έλεγχος για τοξικές και άλλες ουσίες που γίνεται με εξέταση αίματος, νομίζω ότι επιβάλλεται.
Για να ξέρουμε τι μας έχει χορηγηθεί μέχρι τώρα.
Βέβαια, αυτά που θα διαβάσετε δεν συμβαίνουν στην Ελλάδα.
Αλλά...πού το ξέρουμε;

 

Τα ναρκωτικά στο πόσιμο νερό μας


 

ProzacΌχι, δεν είναι μόνο φθόριο, το οποίο είναι αρκετά κακό - ένα μεγάλο μέρος του πόσιμου νερού μας, στις ΗΠΑ, τον Καναδά και το Ηνωμένο Βασίλειο, τουλάχιστον, είναι μολυσμένο με Prozac και ένα «ευρύ φάσμα» των άλλων φαρμάκων.
Και αναρωτιέστε γιατί όλοι γύρω είναι υπνοβάτες και / ή άρρωστοι;
Μια μεγάλη σειρά από φαρμακευτικά προϊόντα - συμπεριλαμβανομένων των αντιβιοτικών, αντι-σπασμούς, σταθεροποιητές διάθεσης και ορμονών του φύλου -. Έχουν βρεθεί στις προμήθειες πόσιμου νερού τουλάχιστον 41 εκατομμυρίων Αμερικανών, δείχνει έρευνα του Associated Press. 
Για να είμαστε σίγουροι, οι συγκεντρώσεις αυτών των φαρμακευτικών προϊόντων είναι μικροσκοπικές, που μετρόνται σε ποσότητες "μέρη ανά δισεκατομμύριο ή τρισεκατομμύριο", πολύ κάτω από τα επίπεδα της ιατρικής δόσης. Επίσης, επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας επιμένουν ότι το νερό τους είναι ασφαλές. Όμως, η παρουσία τόσων πολλών συνταγογραφούμενων φαρμάκων - και over-the-counter φάρμακα όπως η παρακεταμόλη και η ιβουπροφένη - σε τόσο μεγάλο μέρος του πόσιμου νερού μας αυξάνοθν τις ανησυχίες μεταξύ των επιστημόνων από τις μακροπρόθεσμες συνέπειες για την ανθρώπινη υγεία ....



Περισσότερα εδώ. Στο κάτω μέρος θα δείτε επιλογή γλώσσας.

Η ανάρτηση συμπεριλαμβάνει και ένα βίντεο στα Αγγλικά , το παρακάτω:

 


Ευχαριστώ τον Σάκη για την κοινοποίηση στην ομάδα Πελίτι Τοπική Ομάδα Κοζάνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου