ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ

Μέσα στα σχέδια του Θεού δεν είναι η μοναξιά...

ούτε η ζωή χωρίς φίλους...

Ελάτε μαζί μας στον κόσμο του ΜΑΖΙ ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ για να βαδίσουμε μαζί, να χαρούμε μαζί και να αντιμετωπίσουμε μαζί όλα τα δύσκολα. Με έναν άλλο τρόπο σκέψης, σε μια άλλη διάσταση για να ζήσουμε το θαύμα.

Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΕΝΑ ΠΑΡΤΥ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ;

Είμαστε συνηθισμένοι σε πάρτι, νερόμπομπες και μπουγελόματα την τελευταία μέρα του σχολείου.
Γιατί όχι και ένα πάρτι την πρώτη μέρα του σχολείου;

Είτε ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων, είτε οι δάσκαλοι και καθηγητές είτε οι μαθητές μεταξύ τους και σε συνεννόηση με τους δασκάλους, μπορούν να οργανωθούν και να πραγματοποιήσουν ένα αξέχαστο πάρτυ την πρώτη μέρα της επιστροφής στα θρανία, ώστε να ξεπεραστεί κάθε άγχος ή σφίξιμο στην καρδιά που συνήθως συμβαίνει την πρώτη μέρα.

Σνακ, αναψυκτικά, γλυκιές λιχουδιές και μπαλόνια...

μπορούν να συνθέσουν το ιδανικό σκηνικό για το πάρτι (όπως και για κάθε πάρτι)








http://www.michellepaigeblog.com/2012/08/back-to-school-bash.html
Σε συνεννόηση με τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων, το πάρτι μπορεί να οργανωθεί με θέμα το σχολείο, με υλικό και χρώματα σχολικά και να δοθούν στα παιδιά δώρο σημειωματάρια με μολύβια.





Στα μικρότερα παιδιά μπορούν να δοθούν χαριτωμένα μολύβια με γομολάστιχα διαφόρων χρωμάτων και σχημάτων στην κορφή τους.

Παιχνίδι στην αυλή του σχολείου με το ανάλογο υλικό (σκοινάκι, λάστιχο, μπάλες, χούλα-χουπ, πινκ-πονκ, παιχνίδια ζωγραφισμένα στο δάπεδο της αυλής όπως κουτσό και φιδάκι)
και ίσως και κανένα ομαδικό παιχνίδι ή ένα απλό παιχνίδι θησαυρού οργανωμένο από τους δασκάλους που να καταλήγει σε μια πινιάτα με λιχουδιές...
θα αποτελέσουν το ιδανικό σκηνικό για μια θαυμάσια επιστροφή στα θρανία και θα διώξουν μακριά το άγχος της πρώτης μέρας και την στενοχώρια από τον αποχαιρετισμό του Καλοκαιριού.

Και η νέα σχολική χρονιά αρχίζει με γέλιο και χαρά!


Από τους πιο μικρούς......






έως τους πιο μεγάλους....


και ακόμα μεγαλύτερους...

Όλοι μα όλοι ανεξαιρέτως θα διασκεδάσουν!
ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΠΡΟΟΔΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου