ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ

Μέσα στα σχέδια του Θεού δεν είναι η μοναξιά...

ούτε η ζωή χωρίς φίλους...

Ελάτε μαζί μας στον κόσμο του ΜΑΖΙ ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ για να βαδίσουμε μαζί, να χαρούμε μαζί και να αντιμετωπίσουμε μαζί όλα τα δύσκολα. Με έναν άλλο τρόπο σκέψης, σε μια άλλη διάσταση για να ζήσουμε το θαύμα.

Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΜΕ ΠΑΛΕΤΕΣ: ΕΠΙΠΛΑ ΣΠΙΤΙΟΥ ΚΑΙ ΚΗΠΟΥ

 

Χάρις σε ένα καινούριο μπλογκ που συνάντησα σήμερα, το http://prwtotupadwra.blogspot.com/ και το οποίο μου άρεσε πολύ, βρήκα μία ανάρτηση ανακύκλωσης παλετών.

 Όταν έκανα κλικ στην πηγή της ανάρτησης Έξυπνες ιδέες μετατροπής παλετών σε μοναδικά κομμάτια επίπλων του ιστολογίου  Τεχνοτροπίες Και Διακόσμηση συνάντησα αυτό το θαύμα που θα δείτε παρακάτω.

Δεν ήξερα ποιές εικόνες να επιλέξω και ποιές να αφήσω. Πιστεύω ότι αξίζει να το επισκεφθείτε, γιατί και οι υπόλοιπες αναρτήσεις του είναι στο ίδιο στυλ.

Αν εφαρμόσουμε όσα λέει...σωθήκαμε! Και το λέω κατά κυριολεξία.

















 








Είπαμε, λεπτομέρειες και οδηγίες για τις κατασκευές στο ιστολόγιο Τεχνοτροπίες Και Διακόσμηση στην ανάρτηση  Έξυπνες ιδέες μετατροπής παλετών σε μοναδικά κομμάτια επίπλων


Τώρα κοιτάξτε και αυτά εδώ, στο ίδιο ιστολόγιο αλλά στην ανάρτηση Περισσότεροι τρόποι για να μετατρέψετε παλέτες σε μοναδικά κομμάτια επίπλων















Και λίγα είναι αυτά που είδατε. Λεπτομέρειες για τις κατασκευές από κοντά, στο ιστολόγιο  Τεχνοτροπίες Και Διακόσμηση  με απίθανες ιδέες για διακόσμηση σπιτιού και κήπου με ελάχιστα χρήματα.

2 σχόλια:

Epipla Kosmin είπε...

Απλα καταπληκτικες οι κατασκευες! Οικολογικα επιπλα και τωρα με την κριση και οικονομικα! Η μονη ενστανση ειναι στην φωτο με τα ραφια, δεν ειναι βαρια τα ξυλα απο τις παλετες;

Eleni Di. είπε...

Καθώς έχεις και ιστολόγιο διακόσμησης και επίπλων, καταλαβαίνω πώς σκέφτηκες ότι τα ράφια είναι βαριά. Εμείς οι υπόλοιποι ούτε καν το σκεφθήκαμε. Υποθέτω ότι ναι, θα είναιβαριά, αν εννοείς αυτά με τα βιβλία και τα ποδήλατα. Και σίγουρα αυτό θα απαιτεί γερούς τοίχους!

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου