ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ

Μέσα στα σχέδια του Θεού δεν είναι η μοναξιά...

ούτε η ζωή χωρίς φίλους...

Ελάτε μαζί μας στον κόσμο του ΜΑΖΙ ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ για να βαδίσουμε μαζί, να χαρούμε μαζί και να αντιμετωπίσουμε μαζί όλα τα δύσκολα. Με έναν άλλο τρόπο σκέψης, σε μια άλλη διάσταση για να ζήσουμε το θαύμα.

Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

ΜΙΚΡΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ


Υπάρχουν εύκολοι τρόποι για να φτιάχνουμε τη μέρα μας και να κάνουμε ευχάριστη και ευτυχισμένη την σχέση μας με τον ή την σύντροφό μας, την οικογένειά μας, τους φίλους μας.
Ξεκινάμε την βελτίωση της σχέσης με το να μάθουμε τα μυστικά για να αποφεύγουμε μικρές και μεγάλες παγίδες που μας χαλάνε την ομορφιά των καθημερινών μας στιγμών. Αξίζει να τις προσέξουμε.



Για να ζούμε όμορφα 1





Ο Απόστολος Παύλος στο προσκήνιο. Κατά την τελετή του γάμου, όλοι θυμούνται μόνο το "η γυνή να φοβείται τον άνδρα". Όλα όσα λέει ο Απόστολος Παύλος προηγουμένως στην προς Εφεσίους επιστολή δεν τα προσέχουμε καν.
Μας λέει λοιπόν ότι η γυναίκα θα υποτάσσεται στον άνδρα της γιατί είναι η κεφαλή της γυναίκας αλλά και ο άνδρας θα την αγαπά τόσο πολύ όσο ο Χριστός αγάπησε την Εκκλησία (ο οποίος θυσιάστηκε γι' αυτήν). Ας τα διαβάσουμε στους στίχους 22-33 του Ε΄κεφαλαίου της προς Εφεσίους επιστολής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου