ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ

Μέσα στα σχέδια του Θεού δεν είναι η μοναξιά...

ούτε η ζωή χωρίς φίλους...

Ελάτε μαζί μας στον κόσμο του ΜΑΖΙ ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ για να βαδίσουμε μαζί, να χαρούμε μαζί και να αντιμετωπίσουμε μαζί όλα τα δύσκολα. Με έναν άλλο τρόπο σκέψης, σε μια άλλη διάσταση για να ζήσουμε το θαύμα.

Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

ΠΕΡΑΣΜΕΝΑ ΞΕΧΑΣΜΕΝΑ;


Από  χρήστη του facebook στην σελίδα ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑΚΑ

Άραγε αυτά θα τα γνωρίσουν τα παιδιά μας;
Αφιερωμένο στους παλιούς καλούς καιρούς και σε όσους τους γνώρισαν!

6 σχόλια:

me logia apla είπε...

Σε προσκαλώ στο "σπιτάκι μου"... σε περιμένει παιχνίδι... Φιλιά! http://logiaapla.blogspot.com/2012/03/blog-post_4078.html

Maro Oikonomou είπε...

Αχ κι εγώ έτσι έπαιζα μικρή! Όλη μέρα έξω ήμουν και ήταν υπέροχα!

Eleni Di. είπε...

Σε ευχαριστώ για την πρόσκληση. Το ξέρεις ότι μου αρέσει πολύ το ιστολόγιό σου και θέλω να πάρω μέρος στο παιχνίδι των ερωταποκρίσεων.

Eleni Di. είπε...

Μάρω, ευτυχώς που τα ζήσαμε και έχουμε μνήμες να μεταδώσουμε στις νεώτερες γενιές, ώστε να τις ωθήσουμε να ζήσουν και αυτές έτσι. Αν και βλέπω ότι τα πράγματα εκεί μας πάνε (ξαναγυρίζουμε σε πιο φυσικό τρόπο ζωής, στην επαρχία, ζούμε με λιγότερα...και πάει λέγοντας). Ευτυχώς η ζωή είναι πιο σοφή από μας και μας οδηγεί μόνη της εκεί που -νομίζουμε- ότι δεν θέλουμε (ποιος θέλει σήμερα να αφήσει την τηλεόραση και τον υπολογιστή και να πάει βόλτα ή να συναντήσει την παρέα του ή να πιει νερό από λάστιχο και όχι από ψύκτη;)

Κατηχητικά Σχολεία Όθους Καρπάθου -Τμήμα Χειροτεχνίας είπε...

Καλώς σας βρήκαμε !!
Πολύ χαιρόμαστε που συναντάμε ένα μπλογκ Κατηχητικού!
Καλή Δύναμη στο έργο σας!!

Eleni Di. είπε...

Καλώς ήλθατε στην παρέα μας, παιδιά! Είδα το μπλογκ σας και μου άρεσε πολύ. Θα με δείτε εγγεγραμένη στα μέλη του ιστολογίου σας. Μου άρεσε η χειροτεχνία με τον σταυρό και οι αναρτήσεις σας. Εύχομαι να τα λέμε συχνά. Κρατήστε όσο μπορείτε το κατηχητικό σας. Είναι ο μόνος τόπος, εκτός από την Εκκλησία, που μεταδίδει ουσιώδη νοήματα στη ζωή και διαμορφώνει χαρακτήρα. Δυστυχώς σήμερα ούτε το σχολείο μπορείεύκολα να μεταδώσει κάτι (απαγορεύονται συζητήσεις που δεν άπτονται των εκπαιδευτικών προγραμμάτων)και σίγουρα, ούτε η κοινωνία.
Χάρηκα ιδιαίτερα για το μήνυμά σας και την παρουσία σας. Σε ό,τι μπορώ θά' θελα να σας βοηθήσω. Κοιτάξτε και τον ΚΟΚΚΟ ΣΙΝΑΠΕΩΣ http://kokosinapeos.blogspot.com

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου